Öt tűzesethez és hét műszaki mentéshez riasztották megyénk tűzoltóit az elmúlt napokban

Fotók: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2020. December 28. 12:30
A karácsonyi időszakban is akadt tennivalója Tolna megye tűzoltóinak.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétfőn adta hírül közleményében, miszerint az elmúlt öt nap leforgása alatt több tűzesethez és műszaki mentésekhez is riasztották a megye tűzoltóit.

December 23-án délután szalmabála kapott lángra Decsen, a szekszárdi hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó sugár segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Alsónyéken, az Árpád utcában kéményben lerakódott korom égett péntek délelőtt. Bátaszék önkormányzati tűzoltói vonultak a tűzesethez, akik a kazánból távolították el az éghető anyagokat. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Szintén pénteken délelőtt Dombóváron, a Kadarka dűlőnél egy nagyméretű fa ága szakadt szigetelt villanyvezetékre. A műszaki mentéshez riasztott dombóvári hivatásos tűzoltók kézi erővel és motoros láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes fát.

Péntek délután két személygépkocsi ütközött Németkéren, a Szabadság utcában. A műszaki mentéshez érkező paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket, amelyek elszállításáról tulajdonosaik gondoskodtak.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ