Beismerte a tolnai és faddi férfi, hogy csónakmotorokat tulajdonítottak el

Fotó: police.hu
2021. Január 03. 16:56
A csónakmotorokat a rendőrök visszaadták tulajdonosának.

A tolnai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két férfi ellen folytattak lopás miatt – ismertette vasárnapi közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint írják, 2020. augusztus másodikán tett bejelentést Tolnáról az egyik csónakház képviselője, mert ismeretlen tettes a bejelentést megelőző napokban a Holt-Duna partjára kikötött két ladikról csónakmotorokat tulajdonított el.

Ismertetik, hogy a Tolnai Rendőrőrs rendészeti és bűnügyi állományának összehangolt munkája eredményeként beazonosították és 2020. augusztus 5-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, egy 29 éves tolnai és egy 25 éves faddi férfit. A rendőrök előállították, és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését, a csónakmotorokat pedig a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A tolnai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ