72 óra alatt 3 tűzesethez és 9 műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói

Fotók: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2021. Január 11. 13:02
Eseménydús hétvégén vannak túl Tolna megye tűzoltói.

Három tűzesethez és kilenc műszaki mentéshez vonultak az elmúlt 72 óra leforgása alatt. A vasárnap megérkezett havazást követően többen is árokban kötöttek ki a gépjárműveikkel – adta hírül hétfői közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írják, január 8-án délután egy személyautó csúszott az árokba a 6-os főút 171-es kilométerszelvényénél, Mecseknádasd közelében. A műszaki mentéshez a bonyhádi hivatásos és Mecseknádasd önkéntes tűzoltói vonultak, akik segítettek a balesetezett jármű úttestre tolásában, továbbá az áramtalanítást végezték. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Szombat délben Szekszárdon, a Kossuth utcában fakivágás közben a fa rossz irányba kezdett dőlni, két épületet is veszélyeztetve ezzel. A műszaki mentéshez riasztott szekszárdi tűzoltók segítettek kötelekkel irányítottan az érintett fa döntésében.

Vasárnap délután Aparhanton, a Kossuth utcában egy személyautó beton villanyoszlopnak ütközött. A műszaki mentéshez riasztott bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépjárművet és a forgalomirányításban segítettek.

Ugyancsak vasárnap, este két személyautó csúszott meg egymástól 200 méterre a hatos főút 142-es kilométerszelvényénél fél óra eltéréssel. Mindkét gépjármű az árokban kötött ki a megcsúszást követően, az egyik az oldalára, míg a másik a tetejére borult. A szekszárdi hivatásos tűzoltók mindkét esetben segítettek talpra állítani a balesetezett járműveket, valamint áramtalanítást végezték.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ