A gyanú szerint részegen okozott balesetet, majd elhagyta a helyszínt

Fotó: police.hu
2021. Január 13. 10:19
A bonyhádi férfinak segítségnyújtás elmulasztása bűntett és ittas járművezetés vétség miatt is felelnie kell.

A bonyhádi rendőrök büntetőeljárást indítottak egy 64 éves helyi lakos ellen, aki valószínűleg részegen okozott balesetet tegnap, majd elhagyta a helyszínt – adta hírül szerdán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, január 12-én a délutáni órákban, Bonyhád egyik utcájában történt baleset miatt érkezett bejelentés. Az egyik sofőr az ütközést követően megállás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök rövid időn belül azonosították a balesetben részes járművet, melyen friss sérülések voltak és elfogták a kocsi 64 éves sofőrjét is. A férfit megszondáztatták, mely pozitív – magas – értéket mutatott, ezt követően a járművezetőt további mintavételre is előállították.

Tájékoztatnak továbbá, hogy a balesetben részes kocsi utasa megsérült. Az elsődleges intézkedéseket követően a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették a 64 éves sofőrt, akinek a vezetői engedélyét is bevonták.

A férfinak segítségnyújtás elmulasztása bűntett és ittas járművezetés vétség miatt is felelnie kell. Az eset körülményeinek további vizsgálatát a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán folytatják.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ