Három tűzeset és kilenc műszaki mentés a hétvége mérlege

Fotók: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2021. Január 18. 13:00
Szekszárdon egy csapadékelvezető szivattyúja gyulladt ki, míg Kölesden egy autó ütközött villanyoszlopnak – ismertette hétfőn a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Péntek délután egy személygépkocsi teljes terjedelmében égett Paks közelében, az M6-os autópálya, 108. kilométerszelvényénél található parkolóban. A paksi hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó sugár segítségével oltották el a keletkezett lángokat. 

Szekszárdon, az Ady Endre utcában egy csapadékelvezető szivattyúja gyulladt ki szombaton. A szekszárdi hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó sugárral fékezték meg a tüzet.

Ugyancsak szombaton Kölesden, a Dózsa utcában egy személygépkocsi ütközött villanyoszlopnak, majd az árokba borult. A műszaki mentéshez riasztott szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet.

Vasárnap délelőtt egy kilenc személyes kisbusz csúszott meg és borult az oldalára Faddon, a Sertéstelepi úton. A jármű négy utasa közül hárman önállóan elhagyták az utasteret. A műszaki mentéshez Tolna önkormányzati és Fadd önkéntes tűzoltóit riasztották, akik a sofőrt egy dugólétrával segítették ki a járműből. A rendőrség kérésére a kisbuszt a beavatkozó egységek a kerekeire állították.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Több tucat embert verhetett át egy 33 éves tolnai férfi A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki néhány héttel a börtönből történő szabadulását követően újra pénzt csalt ki a sértettektől – adta hírül szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját Ötven százalékkal leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját szerda hajnalban a generátor olajrendszerének hibája miatt - közölte az erőmű. Tegnap megérkezett az első fekete gólya Gemencre Megérkezett az első fekete gólya a Gemenci erdőbe. A fokozottan védett madár a bekamerázott fészekbe landolt 2021. március 2-án reggel 7:16-kor. A Gemenc Zrt. finanszírozásával a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével létrejött projektnek köszönhetően immár 9. éve folytatódhat a tudományos megfigyelés. Kalapáccsal hadonászott, nem volt ínyére a földmérés Tolnanémedi polgármestere tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságra február 26-án, mert egy önkormányzati út kimérése során szóváltásba keveredett egy helyi földtulajdonossal, aki erőszakkal megfenyegette, ezért nem tudta munkáját elvégezni – adta hírül az elmúlt napokban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Szombaton közel két hektáron égett a nádas Sárpilis és Alsónyék között Négy tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói az elmúlt 72 órában – tájékoztatott hétfőn a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ