Ordítozott és fenyegetőzött, végül elfogták az 54 éves férfit

Fotó: Police Hungary / YouTube
2021. Január 18. 14:32
A tamási rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival rövid időn belül elfogtak egy 54 éves férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetőzött Iregszemcsén.

2021. január 17-én délután érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy férfi egy iregszemcsei üzletben hangoskodik és fenyegetőzik – ismertette az esetet hétfőn a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Miután az üzletből kiküldték a férfit, az ordítozást a bolt előtt folytatta, emellett az üzletből kilépő 41 éves helyi lakost is tovább fenyegette. Először egy fegyvert vagy annak utánzatát vett elő a kabátjából és azt a másik férfi mellkasához tartotta, majd a sértettet lökdösni kezdte, akinek a pulóverét is elszakította. A feltételezett elkövető ezután elment a helyszínről. 

A tamási rendőrök rövid időn belül azonosították a garázdát, egy 54 éves Magyarkesziben élő férfit, végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai az esti órákban fogták el a feltételezett elkövetőt.

A Tamási Rendőrkapitányság nyomozói a férfi lakásán tartott kutatás során egy gáz- és riasztófegyvert foglaltak le. A rendőrök vizsgálják, hogy a lefoglalt fegyver összefüggésbe hozható-e a korábban elkövetett bűncselekménnyel. A nyomozók az 54 éves férfit őrizetbe vették és fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsították meg. A tamási rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Több tucat embert verhetett át egy 33 éves tolnai férfi A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki néhány héttel a börtönből történő szabadulását követően újra pénzt csalt ki a sértettektől – adta hírül szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját Ötven százalékkal leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját szerda hajnalban a generátor olajrendszerének hibája miatt - közölte az erőmű. Tegnap megérkezett az első fekete gólya Gemencre Megérkezett az első fekete gólya a Gemenci erdőbe. A fokozottan védett madár a bekamerázott fészekbe landolt 2021. március 2-án reggel 7:16-kor. A Gemenc Zrt. finanszírozásával a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével létrejött projektnek köszönhetően immár 9. éve folytatódhat a tudományos megfigyelés. Kalapáccsal hadonászott, nem volt ínyére a földmérés Tolnanémedi polgármestere tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságra február 26-án, mert egy önkormányzati út kimérése során szóváltásba keveredett egy helyi földtulajdonossal, aki erőszakkal megfenyegette, ezért nem tudta munkáját elvégezni – adta hírül az elmúlt napokban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Szombaton közel két hektáron égett a nádas Sárpilis és Alsónyék között Négy tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói az elmúlt 72 órában – tájékoztatott hétfőn a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ