Tolna-Mözsön kapott lángra egy családi ház ma reggel

Fotók: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2021. Január 19. 15:15
A Szent István utcába a tolnai és szekszárdi tűzoltók vonultak.

Kedd reggel egy családi ház keresztgerendája gyulladt ki Tolna-Mözsön, a Szent István utcában – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűz a tetőszerkezet egyik szarufájára is továbbterjedt. A káresethez Tolna város önkormányzati és Szekszárd hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két gyorsbeavatkozó vízsugár és kéziszerszámok segítségével, egyéni légzésvédelem mellett fékezték meg a keletkezett lángokat.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Egy 69 éves naki asszonyt gyanúsítanak pénzmosással A bizonyítékok alapján a nő legalább 50 millió forintnyi pénz tisztára mosásában vett részt. Több tucat embert verhetett át egy 33 éves tolnai férfi A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki néhány héttel a börtönből történő szabadulását követően újra pénzt csalt ki a sértettektől – adta hírül szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját Ötven százalékkal leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját szerda hajnalban a generátor olajrendszerének hibája miatt - közölte az erőmű. Tegnap megérkezett az első fekete gólya Gemencre Megérkezett az első fekete gólya a Gemenci erdőbe. A fokozottan védett madár a bekamerázott fészekbe landolt 2021. március 2-án reggel 7:16-kor. A Gemenc Zrt. finanszírozásával a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével létrejött projektnek köszönhetően immár 9. éve folytatódhat a tudományos megfigyelés. Kalapáccsal hadonászott, nem volt ínyére a földmérés Tolnanémedi polgármestere tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságra február 26-án, mert egy önkormányzati út kimérése során szóváltásba keveredett egy helyi földtulajdonossal, aki erőszakkal megfenyegette, ezért nem tudta munkáját elvégezni – adta hírül az elmúlt napokban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ