Jelmezkészítő versenyt hirdet a Babits

Illusztráció: pixabay
2021. Január 25. 08:51
A legjobb jelmezeket díjazzák, de kizárólag saját kézzel készült munkával lehet pályázni.

A Babits Mihály Kulturális Központ „Maskara Mustra” elnevezéssel hirdet farsangi jelmezkészítő versenyt – ismertette honlapján az intézmény.

Mint írják, a versenyre bárki nevezhet és négy korcsoportban díjazzák majd az elkészült pályaműveket. A saját kezűleg készült jelmezeket kérik felvenni, arról fotót készíteni és elküldeni legkésőbb 2021. február elsejéig a szervezes@szekszardagora.hu email címre. Az e-mailben kérik továbbá a név mellett az életkor és a jelmez/karakter nevét is feltüntetni, emellett várnak rövid bemutatkozót is a jelentkezéshez.

A felhívás szerint a beküldött fotókat a kulturális központ munkatársai és a közönség is értékelni fogja majd, a közönségszavazásra 2021. február 3-ától 10-éig kerül sor.

Pályázni az alábbi korcsoportok szerint lehet:

I. 0-5 év

II. 6-11 év

III: 12-17 év

IV. 18 év felett

Kitérnek rá, hogy minden kategóriában három helyezett részesül majd ajándékban, emellett egy közönségdíjast is jutalmazni fognak.

Felhívják a figyelmet, hogy csak a saját kezűleg készített jelmezeket díjazzák, továbbá a fotók beküldését követően válaszlevélben tájékoztatják a pályázókat arról, hogy jelmezük megfelel-e a jelzett kritériumnak.

(Babits Mihály Kulturális Központ)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ