Szekszárdon rendezik az amatőr kosárlabdázás országos kupájának döntőjét

Illusztráció: Tóth Csaba / Rádió Antritt
2021. Január 25. 12:20
A négyes döntőben a KSC Szekszárd mellett a Csata DSE, a BKG Príma Akadémia, valamint az MTK-TFSE lép majd pályára.

Január 29-én és 30-án Szekszárdon rendezik meg a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjét – ismertette közleményében az Atomerőmű KSC Szekszárd.

Mint írják, a szekszárdi női kosárlabda egyesület mindig is nagy energiákat fektetett az utánpótlásnevelésbe is, melynek gyümölcseként az elmúlt pár évben remek alakulattá összeérett, alapjaiban középiskolás kosarasaikra épített csapatuk bejutott az amatőrök országos kupájának négyes döntőjébe.

Ismertetik, hogy a négyes döntőben a KSC Szekszárd mellett a Csata DSE, a BKG Príma Akadémia, valamint az MTK-TFSE vesz részt.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd gárdájában ott lesz a sportág legnagyobb visszatérőjeként ünnepelt Gereben Lívia is, aki játékával – súlyos betegségéből felépülve is – dominál a másodosztályban; valamint további hét korosztályos válogatott is szerepel Studer Zsuzsa vezetőedző irányította alakulatban – olvasható a közleményben.

A csapat tagjai (hátsó sor j-b): Szabó Noémi sportigazgató, Gereben Lívia, Miklós Melinda, Németh Lili, Horváth Dóra, Istókovics Adél, Vincze Nikolett, Holcz Rebeka, Studer Zsuzsa vezetőedző (első sor j-b): Renczes Rebeka, Andi Hanna, Pop Anamaria, Haag Panna, Sinka Noémi.

A Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntője zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók az összes mérkőzést élőben követhetik a KSC Szekszárd YouTube csatornáján keresztül.

A rendezvény programja:

2021. január 29. péntek

15.00 MTK-TFSE - BKG Príma Akadémia (A)

18.00 Atomerőmű KSC Szekszárd-Csata DSE (B)

2021. január 30. szombat

15:00 Mérkőzés a 3. helyért (A vesztes-B vesztes)

18:00 Döntő (A győztes-B győztes)

20:00 Eredményhirdetés

 

(Csapatfotó: Atomerőmű KSC Szekszárd)

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ