Saját ismerőse pénzét vette el a faddi fiatal, telefont szeretett volna vásárolni belőle

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
2021. Február 05. 15:30
A tolnai rendőrök őrizetbe vették a 18 éves faddi férfit.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményben ismertette az eset részleteit, miszerint február 4-én 10 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Fadd egyik utcájában dulakodik két fiatal.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai gyorsan a helyszínre értek és kiderítették, hogy a 18 éves elkövető – miután látta, hogy ismerőse az utcán számolja a pénzét –, a sértett után ment és megpróbálta megszerezni az értékeket. A 20 éves férfi ellenállt, dulakodni kezdtek és az elkövető ököllel arcon is ütötte ismerősét. Miután a 20 éves férfi segítségért kiáltott, a rabló a pénz egy részét visszaadta.

A rendőrök a 18 éves elkövetőt előállították és rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették. A fiú elismerte tettét, a nyomozóknak azt mondta, hogy a pénzből telefont akart venni.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ