Feltehetően ittasan kocsikázott Tolnán, a rendőrség szabadnapos munkatársa fülelte le

Illusztráció: police.hu
2021. Február 08. 14:45
A 19 éves cikói sofőrnek az ittas járművezetés mellett a kijárási tilalom és a maszkviselés szabályainak megszegése miatt is felelnie kell.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleménye szerint február 5-én, Tolnán egy szabadnapos kollégájuk a késő esti órákban figyelt fel arra, hogy egy autó a társasházuk előtti parkolóban feltűnően lassan közlekedik. A rendőrség munkatársa a parkolóban megálló járművehetőhöz odament és a sofőrön látszott, hogy nincs vezetésre képes állapotban, valamint agresszíven is viselkedett, ezért értesítette a járőröket, akik megszondáztatták a járművezetőt, mely pozitív értéket mutatott. A 19 éves cikói férfi vezetői engedélyét és az autó indítókulcsát is elvették a rendőrök.

A fiatallal szemben ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítanak, továbbá a kijárási tilalom és a maszkhasználat szabályainak megsértése miatt is feljelentették.  

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ