Március 3-án nyit a háziorvosok közös oltópontja Szekszárdon

Illusztráció: Csíki Szende / Rádió Antritt
2021. Február 24. 15:30
2021. március 3-ától a Babits Mihály Kulturális Központ I. emeletén kialakított oltóponton várják majd mindazokat, akiket előzetesen kiértesítenek.

A közeljövőben várható jelentősebb mennyiségű oltóanyag érkezése miatt az Önök koronavírus elleni beoltása kézzelfogható közelségbe kerül. A korábbiakhoz képest lényegesen több páciensünk juthat így védőoltáshoz pár hét alatt, mint eddig – olvasható Szekszárd MJV háziorvosai által megküldött közleményben.

Tájékoztatnak, hogy a megyeszékhely háziorvosai közös oltópontba szerveződnek a lakosság folyamatos oltáshoz jutása érdekében. Ennek megfelelően 2021. március 3-ától Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központ (Szent István tér 10.) I. emeletén kialakított oltóponton várják majd mindazokat, akiket előzetesen kiértesítenek. 

Önök tehát az oltópontról telefonos értesítést fognak kapni. A hívás során tudatják Önnel, hogy melyik napon, hány órakor, pontosan hová kell érkezniük, milyen okmányokat kell magukkal vinniük. Kérjük, a zsúfoltság elkerülése érdekében a megadott időpontban szíveskedjen megjelenni az oltásra! – áll a felhívásban.

Kitérnek rá, hogy az épület akadálymentesített, lift és segítőkész személyzet biztosítja az oltóhelyre jutásukat.

Tisztelettel kérjük ezért pácienseinket, betegeinket, hogy az oltásokkal kapcsolatban ne a szekszárdi háziorvosokat, háziorvosi rendelőket hívják vagy keressék meg e-mailben, hanem az Ön háziorvosával szorosan egyeztetve az Oltópont munkatársa fogja telefonon felkeresni annak érdekében, hogy az Ön számára legmegfelelőbb védőoltást, az életkori és regisztrációs sorrendet is szem előtt tartva, Ön minél hamarabb megkaphassa – részletezik a közleményben.

(Szekszárd Megyei Jogú Város Háziorvosai)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ