Több mint 40 kg marihuánával furikázott egy szerb férfi

Fotók: police.hu
2021. Február 25. 08:37
A NAV munkatársai szúrták ki, hogy az autó egyes elemeit megbütykölték, végül közel 109 millió forintot érő kábítószer került elő a gépjárműből.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai február 23-án éjszaka egy Mercedes gépkocsit ellenőriztek Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő oldalán – ismertette a police.hu oldalon csütörtökön a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

Mint írják, az autó átvizsgálása során észrevették, hogy a hátsó ülés nem gyári csavarral van rögzítve, ezért az ülést kiemelték és a padlózat alatt egy rejtekhelyet fedeztek fel, benne több csomaggal.

A pénzügyőrök összesen 46 pakkot találtak, amelyek mindegyikében zöld növényi törmelék volt. A kábítószergyorsteszt és a mérlegelés után kiderült, a kocsi alja összesen 43,6 kilogramm marihuánát rejtett. A lefoglalt drog piaci értéke 108 900 000 forint – olvasható a közleményben.

Az 55 éves szerb férfit a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják, a büntetőeljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai folytatják.  

(Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda)
 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ