Döntőben a KSC!

FOTÓ: ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD
2021. Április 03. 10:00
Az Atomerőmű KSC Szekszárd pénteken bejutott a női kosárlabda NB I fináléjába, mivel az elődöntős párharc második mérkőzésén 90-75-re verte a vendég Győr együttesét.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első, szerdán rendezett találkozóján kilencpontos különbséggel diadalmaskodott Győrben a Szekszárd. A pénteki meccsen a hazaiak a félidőre már 14 pontos előnyben voltak, a harmadik negyedben ezt további öttel növelték, így az utolsó tíz percben már csak arra kellett figyelniük, hogy ne engedjék túl közel magukhoz a Győrt.

A mérkőzést követően Djokics Zseljko, a KSC Szekszárd vezetőedzője az alábbiakat nyilatkozta, melyet a klub honlapján tettek közzé:

„Öt év alatt harmadszor jutottunk döntőbe úgy, hogy tavaly törölték a szezont. Azt gondolom, hogy ehhez a sikerhez a tavalyi évben megkezdett munka is kellett. Finálét játszani a bajnokságon a soproni érában olyan, mintha megnyertük volna a bajnokságot. Ezen a találkozón az első félidőben védekezésben, a másodikban támadásban játszottunk szép kosárlabdát. Egy-két nap pihenés következik, majd készülünk az Európa Kupára. Innentől minden pillanatot élvezni kell a Final Fourban és a bajnoki döntőben egyaránt.”

-

Női kosárlabda NBI A-csoport rájátszás elődöntő, 2. mérkőzés

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – UNI GYŐR MÉLY-ÚT 90-75 (20-16, 26-16, 20-15, 24-28)

(MTI, Atomerőmű KSC Szekszárd)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ