Szekszárd: forgalomkorlátozásra kell számítani a Mérey utcában

Fotó: Szekszárd MJV Önkormányzata / szekszard.hu
2021. Április 07. 08:16
Az Önkormányzat megbízásából rekonstruálják az ivóvízhálózatot a megyeszékhely több utcájában.

Amint arról korábban beszámoltunk, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata 136 millió forintot nyert el pályázat útján, amelyből kicserélik az elhasználódott, régi ivóvízvezetékeket a város több pontján. A beruházás érinti a Mérey, Babits, Előhegy és az Akácfa utcákat, azonban a párhuzamos munkavégzést a tervek szerint kerülni fogják, így egyszerre csak egy helyen lesz útlezárás.

Az első időszakban jelentős forgalomkorlátozásokra a Mérey utcában kell számítani!közölték kedden Szekszárd város honlapján. Mint írják, a tervek szerint a munkálatok elvégzése a Mérey utcában három szakaszban valósul majd meg.

Részletezik, hogy a vállalkozó várhatóan április 8-ától a Mérey utca 1. szakaszán megkezdi a kivitelezést, így a Fürdőház, illetve a Kiskadarka utca közötti útszakaszon ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe, amely alapján mindkét sáv lezárásra kerül.

Hozzáteszik, hogy a forgalmi rend változása miatt megszűnik az átmenő forgalom, így a Mérey utca mindkét irányból zsákutcaként funkcionál majd.

A Kiskadarka utca forgalma a Kőrösi Csoma Sándor és a Babits utcák irányából, illetve felé biztosított lesz. Ezzel párhuzamosan a Mérey utca további szakaszain is elkezdődnek a munkálatok, azonban itt félpályás lezárás mellett biztosítva lesz a közlekedés – olvasható a város honlapján.

(Szekszárd MJV Önkormányzata)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ