Fotópályázatot hirdet a Klímabarát Települések Szövetsége

Illusztráció: Pixabay
2021. Április 07. 11:10
Önkormányzatok, civil szervezetek és magánszemélyek pályaműveit is várják április 18-áig.

A Klímabarát Települések Szövetsége 2021. márciusában fotópályázatot hirdet a településükre büszke civilek és lakosok körében, olvasható a szervezet által megküldött keddi sajtóközleményben. Részletezik, hogy a pályázaton nemcsak a magyarországi önkormányzatok, hanem civil szervezetek és magánszemélyek is részt vehetnek.

A kiírásra az alábbi három témakörben várják a pályaműveket: #klímabaráttelepülés, #klímabarátközösség, #klímabarátcsalád.

A fotók beadására az info@klimabarat.hu email-címen van lehetőség, a honlapon megadott nyilatkozat kitöltésével legkésőbb 2021. április 18-áig.

Mint írják, a beérkezett pályázatok mindegyikét közzéteszik a Klímabarát Települések Szövetségének honlapján, illetve közösségi oldalán is, emellett a díjazott művek két módon kerülnek kiválasztásra:

  • Facebookos közönségszavazás alapján, valamint
  • a Klímabarát Települések Szövetségének háromtagú zsűrije által.

Kitérnek rá, hogy az önkormányzati pályázók esetében a nyertes önkormányzatok fotói a Klímabarát Települések Szövetségének online kampányában vehetnek részt. Magánszemélyek pályázatai esetében pedig a díjazottak 20 000 Ft értékű vásárlási utalványban részesülnek.

Bővebb információ elérhető a szövetség honlapján, ide kattintva.

(Klímabarát Települések Szövetsége)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ