Kitüntető címekre várja a javaslatokat az önkormányzat

Illusztráció: Csíki Szende / Rádió Antritt
2021. Április 07. 14:00
A javaslattételeket április 30-áig kell eljuttatni a hivatalba.

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a Szekszárd Város Napjának megállapításáról és a helyi kitüntetések és elismerő címek alapításáról és adományozásának rendjéről szóló önkormányzati rendelete alapján Szekszárd közösségéhez fordul, hogy a szekszárdiak tegyenek javaslatot a helyi kitüntetések adományozására – közölték kedden Szekszárd város honlapján.

Eszerint a Pro Urbe Szekszárd emlékplakett, a Közjóért kitüntető díj, Szekszárd javáért kitüntető cím, Hirling Ádám kitüntető díj, Tormay Károly kitüntető cím, Triebler Irma kitüntető cím, valamint a Szekszárd Város Díszpolgára kitüntető cím várnak gazdára.

Mint írják, a kitüntetésekre vonatkozó javaslatokat írásban az űrlapok kitöltésével kell eljuttatni Szekszárd Megyei Jogú Város polgármesteréhez 2021. április 30-ig, lehetőség szerint elektronikusan a helyikituntetes@szekszard.hu email címre vagy papír alapon 7100 Szekszárd, Béla király tér 8. postacímre.

Kitérnek rá, hogy a javaslattételben meg kell jelölni azokat a tényeket és adatokat is, amelyek a kitüntetés adományozását megalapozzák. A javaslattételhez az űrlap és a szükséges nyilatkozat letölthető Szekszárd város honlapjáról, valamint a teljes felhívás ide kattintva elérhető.

(Szekszárd MJV Önkormányzat)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ