Kislánya született Harry hercegnek és Meghan hercegnének

(fotó:Gettyimages)
2021. Június 07. 12:45
A hírt Harry herceg - II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegné másodszülött fia - és Meghan személyesen jelentette be vasárnap.

A hercegi pár második gyermeke a Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta. Mind a baba, mind az édesanya jól vannak – írja a DailyMail.

Meghan még pénteken, június 4-én adott életet második gyermekének a kaliforniai Santa Barbara egyik kórházában, ám a hírt csak most közölték a nyilvánossággal. A név választás nem volt véletlen. A Lilibet nevet a II. Erzsénet királynő tiszteletére választották, akinek ez a britek között jól ismert beceneve. Diana pedig Harry néhai édesanyjának állít emléket.

A hírt a sussexi hercegi pár az Archewell nevű honlapjukon osztották meg. Közleményükben köszönetüket fejezik ki a követőiknek – írja a portál.

Harry és Meghan kislánya a királynő 11. dédunokája és a nyolcadik a brit trónutódlási sorban - írja az MTI. A házaspár első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született Londonban.

Több mint száz sportoló tesztelte az öttusalovaglás helyére szánt akadályversenyt Ankarában A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) tájékoztatása szerint a hétfőn és kedden rendezett eseményen akadályversenyzők és öttusázók próbálták ki a pályát, melyet a Nemzetközi Akadályversenysport Szövetség (FISO), a Tokyo Broadcasting System Television (TBS) - a Ninja Warriors tulajdonosa -, illetve a Spartan Race szakemberei közösen állítottak össze. Ellopták a szénabáláit egy gazdának, kiderült ő a tettes Egy kicsit sok pálinka csúszott le, eltévesztette a földrajzi számot. Gleccserolvadás miatt el kell költöztetni az Everest alaptáborát Nepál a világ legmagasabb hegycsúcsa, az Everest alaptáborának költöztetésére készül, mert a globális felmelegedés és az emberi tevékenység okozta gleccserolvadás miatt már nem biztonságos. Brit sajtó-Angol-magyar: lehet, hogy Katarig sem tér magához az angol válogatott A brit sajtó szerdai értékelései szerint lehet, hogy a katari világbajnokságig sem tér magához az angol labdarúgó-válogatott a magyaroktól elszenvedett 4-0-s keddi vereségből. Véget vetnek a protekciónak Horvátországban: robotok választják ki a leendő köztisztviselőket Ivan Malenica igazságügyi és közigazgatási miniszter úgy döntött, véget vet a "protekciós alapon történő munkához jutásnak" az állami hivatalokban, és pályázatot írt ki a felvételik teljes digitalizálására - jelentette a Jutarnji List című horvát napilap kedden, hozzátéve: a jövőben robotok választják ki a leendő köztisztviselőket Horvátországban.
radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ