Faddon egy garázs égett ki, míg Pakson autó ragadt a vasúti sín és a töltés közé

Fotók: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2021. Június 07. 15:45
Az elmúlt hétvégén öt tűzesethez és két műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók – adta hírül hétfőn a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Péntek délután 3 nagy körbála széna és száraz fa égett Nagydorogon, a Gábor Áron telepen. A tűzesethez a paksi hivatásos és az érintett település önkéntes tűzoltói vonultak, akik két gyorsbeavatkozó vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Egy lakóházzal egybeépített garázs gyulladt ki szombat délután Faddon, a Sport utcában. A tűzesethez a paksi hivatásos, tolnai önkormányzati és faddi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a lakóház és a melléképület áramtalanítását követően egy szerelt vízsugárral akadályozták meg a lángok garázsról a főépületre történő továbbterjedését.

Szintén szombat délután Pakson, a 6-os számú főút 110. kilométerszelvényénél, a Sík soron egy személyautó ragadt a vasúti sín és a töltés között. A műszaki mentéshez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik csörlő segítségével vontatták félre a tehetetlen járművet.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ