Rendvédelemért Emlékéremben részesültek

Fotó:Police.hu
2021. Június 15. 15:00
Az elismerést azok, a rendvédelem területén szolgálatot teljesítők vagy azt segítő civil szervezetek, illetve magánszemélyek kaphatják meg, akik a személyi állomány szociális-, szolgálati-, munka- és életkörülményeinek javítása érdekében sokat tesznek, illetve a kiemelkedő közösségfejlesztő munkát folytatnak.

A Magyar Rendvédelmi Kar 2013-ban döntött a Rendvédelemért Emlékérem alapításáról. Az elismerést azok, a rendvédelem területén szolgálatot teljesítők vagy azt segítő civil szervezetek, illetve magánszemélyek kaphatják meg, akik a személyi állomány szociális-, szolgálati-, munka- és életkörülményeinek javítása érdekében sokat tesznek, illetve a kiemelkedő közösségfejlesztő munkát folytatnak.

A díjra a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományából Pernyészné Szente Judit r. alezredes a Közlekedésrendészeti Osztály kiemelt főelőadója lett jogosult, aki évek óta a főkapitányság szociális bizottságának elnöke is. Rendhagyó módon, posztumusz elismerésben részesült a 2020-ban fiatalon elhunyt munkatársunk Tóth Csaba r. alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályának vezetője.

Az elismeréseket 2021. június 11-én a Belügyminisztériumban Dobson Tibor tű. vezérőrnagytól, a Magyar Rendvédelmi Kar elnökétől vette át kolléganőnk, Pernyészné Szente Judit r alezredes és Tóth Csaba r. alezredes felesége, dr. Piros Noémi r. alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Alosztály vezetője.

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ