Jelezte az UEFA, hogy senki ne pakolgassa ide oda az üvegeket

A portugál Cristiano Ronaldo tapsol a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2021. június 15-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás
2021. Június 18. 10:30
Ronaldo után Pogba is tett vett az egyik sajtótájékoztatón.

Mint ismeretes, Cristiano Ronaldo az elmúlt napokban egy budapesti sajtótájékoztatón tett lépésével látványosat zuhantak a Coca-Cola részvényei, miután odébb pakolta az üdítős üvegeket. Ezt követően Paul Pogba cselekedett hasonlóképp, akinek a Heineken terméke szúrta a szemét.

Az M4 Sport tegnapi értesülései szerint az UEFA felhívta a labdarúgó-Európa-bajnokságon résztvevő csapatok figyelmét, hogy bizonyos kötelezettségeik vannak a torna szponzorai felé.

„Az UEFA – nem kevés eufemizmussal – emlékeztetett rá, hogy a szponzorokkal kötött megállapodások szerves részét képezik a torna lebonyolításának, ráadásul biztosítják a futball fejlődését is, beleértve az ifjúsági és a női programokat”– olvasható az M4 Sport tudósításában.

Mindkét eset egyébként mémlavinát indított el az interneten és számtalan fotó- és videofeldolgozás jelent meg a közözsségi oldalakon.

(M4 Sport)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ