Táboroztatással is segíti a rászoruló gyerekeket a Humánszolgáltató Központ

Tolácziné Varga Zsuzsanna, a Humánszolgáltató Központ Szekszárd vezetője. Beküldött fotó
2021. Június 23. 09:25
Idén is nagy népszerűségnek örvendtek a nyári napközik, rövid időn belül beteltek a helyek.

A hagyományaikhoz hűen idén is nyári napköziket szervett a gyerekeknek a szekszárdi Humánszolgáltató Központ – tájékoztatott Tolácziné Varga Zsuzsanna, az intézmény vezetője. Mint mondta, a nyári napközikbe járásunk területén élő gyermekeket vártak és nagy érdeklődés övezte ezúttal is táboraikat. Hozzátette, hogy a jelentkezések már megtörténtek és idén110 gyermek fog részt venni a nyári napközikben.

– Az elmúlt nyáron már volt lehetőségünk arra, hogy az Erzsébet Alapítvány által finanszírozott nyári napközis tábororra pályázzunk, s nagy örömünkre az idén is lehetőség nyílt erre. Az idén mertünk nagyot álmodni, s két tábort is megpályáztunk az Alapítványnál, amit sikerült is elnyernünk. Így még több kisgyermeket tudunk olyan, remélhetőleg maradandó élményekhez juttatni, amivel mi is hozzá tudunk járulni egy tartalmas, pihentető és szép nyárhoz – tette hozzá Tolácziné Varga Zsuzsanna.

(A tavalyi évben is szerveztek táborokat. Beküldött fotó: Humánszolgáltató Központ / 2020)

Idén júliusban és augusztusban szervezik a táborokat és az ezen résztvevő gyermekek csatlakozhatnak a Humánszolgáltató Központ által meghirdetett alkotópályázatukhoz, melyen szabadon választható technikával készíthetnek pályaműveket „Élményeim a nyári táborban” címmel. Az elkészült alkotásokat díjazzák, eredményhirdetést pedig az őszi családi napra tervezik.

A nyári napközik során többek között kézműves foglalkozással, érzékenyítő programokkal, fejlesztő játékokkal, kulturális programokkal és sok-sok játékkal készülnek a szervezők.

(A tavalyi évben is szerveztek táborokat. Beküldött fotó: Humánszolgáltató Központ / 2020)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ