Összeszűrte a levet a titkárnőjével a brit egészségügyi miniszter, lebukott, lemondott

Matt Hancock brit konzervatív párti egészségügyi miniszter megszegte a távolságtartásra vonatkozó szabályokat, amikor megcsalta a feleségét (NewYorkPost)
2021. Június 27. 12:00
Az afférral viszont nem csak az volt a baj, hogy nős és három gyermeke van.

Lemondott szombaton Matt Hancock brit egészségügyi miniszter, aki a brit sajtóban megjelent fotók tanúsága szerint bensőséges kapcsolatba került egyik hivatali kolléganőjével. Hancock helyére szombat este Sajid Javid volt pénzügyminisztert nevezte ki Boris Johnson miniszterelnök.

A nős, háromgyermekes Hancock távozását a kormányzó brit Konzervatív Párton belül is többen sürgették, nem elsősorban a munkatársnőjével kialakított intim viszony miatt, hanem azért, mert a legolvasottabb brit bulvárlap, a The Sun által közölt fotók szerint megsértette a saját minisztériuma által a koronavírus-járvány megfékezése végett érvényben tartott munkahelyi távolságtartási ajánlásokat.

Az egészségügyi minisztériumban május 6-án készült, a lap által e héten közölt fotókon Hancock és szintén házasságban élő, ugyancsak háromgyermekes kolléganője, Gina Coladangelo csókolózás közben látható.

A brit kormány jelenleg érvényes ajánlásában az szerepel, hogy akik nem otthonról dolgoznak, munkahelyükön lehetőség szerint tartsanak egymástól két méter távolságot. Így nincs mese, mennie kellett.

(mti)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ