Az ország legjobbja lett Szemerei Levente!

SZEMEREI LEVENTE. ARCHÍV FELVÉTEL: SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT
2021. Június 27. 10:30
A Szekszárdi Sportközpont atlétája újabb felnőtt bajnoki címet szerzett.

Még zajlik a 126. Atlétikai Magyar Bajnokság Debrecenben, ahol Szemerei Levente, a Szekszárdi Sportközpont atlétája szombaton óriási eredménnyel első helyezést ért el 5000 méteren, amellyel megszerezte ötödik felnőtt bajnoki címét.

A Szekszárdi Sportközpont közösségi oldalán számolt be Szemerei teljesítményéről, miszerint most nyert először ebben a versenyszámban felnőtt bajnokságot és mindemellett az olimpikon Csere Gáspárt is maga mögé utasította.

A Magyar Atlétikai Szövetség is részletes tudósítást tett közzé honlapján a szombati versenynapról, melyben Szőke Gergő tanítványának eredményére is kitérnek.

Mint írják: férfi 5000 méteren a két BEAC-os Csere Gáspár és Farkas Dárius, valamint a szekszárdi Szemerei Levente harcoltak az érmes helyekért.

Három körrel a vége előtt Szemerei meglépni látszott, és két ellenfele végül nem is tudta őt utolérni. Hiába futotta mindkét riválisa élete legjobbját (Farkas: 14:27.04, Csere: 14:34.23) a 21 éves fiatal atléta 14:19.90-nel zárt, így a 3000 akadály és a 10 000 méter után immáron ezen a távon is van magyar bajnoki címe – olvasható a szövetség beszámolójában.

A verseny részleteiről, az eredményekről bővebben a Magyar Atlétikai Szövetség honlapján tájékozódhatnak.

(Szekszárdi Sportközpont, Magyar Atlétikai Szövetség)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ