Reagált a sportközpont igazgatója az ÉSZ felszólítására

Szőke Gergő, a Szekszárdi Sportközpont ügyvezető igazgatója. Fotó: Szekszárdi Sportközpont / facebook
2021. Július 14. 17:06
Szekszárd MJV Önkormányzata hivatalos közösségi oldalán tették közzé az elmúlt órában Szőke Gergő, a Szekszárdi Sportközpont ügyvezető igazgatójának közleményét.

Amint arról korábban beszámoltunk, az Éljen Szekszárd (ÉSZ) frakció tagjai alkalmatlannak tartják a vezetői tisztségre Szőke Gergőt. Közleményben adtak hangot nemtetszésüknek, melyben azonnali leváltását követelték a Szekszárdi Sportközpont éléről.

Szőke Gergő közleményben reagált az ügyre, melyben azt írja, hogy Bomba Gábortól a Szekszárdi Sportközpont Nkft. hivatali e-mail címére érkezett levél „felszólítás” tárggyal, melynek tartalmával kapcsolatban az alábbiak szerint nyilatkozik:

A Tolnatáj Televíziónak 2021. 07. 09 napján adott interjúmban elhangzott: „Történt a tenisz centrumunkban is egy sajnálatos esemény, valaki beugrott és megpróbálta eláztatni az újonnan fölsalakozott pályákat. Hál’Istennek nem sikerült, mert ott is éberek voltak a kollégák, így meg tudtuk előzni a károkozást. Illetve volt a sportcsarnok területén is egy illegális kamera kihelyezés, ami, én úgy gondolom, hogy rövid időn belül ez a három eset, ez biztosan összefügg, úgyhogy szeretném kérni azokat az elemeket, akik ezt irányítják a háttérből, hogy fejezzék be.”

A továbbiakban Szőke Gergő azzal folytatja, miszerint a televízió által rögzített interjú során nem említette az Éljen Szekszárd frakció nevét, se a frakció tagjainak a neveit. Hozzáteszi, hogy a hivatkozott interjú utolsó mondatával egy helyi politikával foglalkozó facebook blogra utalt.

„…egy helyi politikával foglalkozó Facebook blogra utaltam, melynek szerkesztői lejárató kampányt folytatnak a sportközpont intézménye és annak munkatársai ellen. Felszólítás és feljelentéssel való fenyegetés helyett arra kérem az érintett politikai szereplőket, hogy az említett blogbejegyzések megosztása helyett inkább határolódjanak el azoktól, hogy munkatársaim nyugodt körülmények között végezhessék el feladataikat” – zárja mondandóját a sportközpont ügyvezető igazgatója.

A közlemény teljes terjedelmében elérhető Szekszárd MJV Önkormányzata közösségi oldalán, ide kattintva.

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ