A megyei kórház biztonsági őrei is megsínylették a családi perpatvart

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
2021. Július 23. 10:15
A balhé Bonyhádon kezdődött, majd a sürgősségi osztályon ellátott férfi a biztonsági őrökre támadt a szekszárdi kórház bejáratánál.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleménye szerint július 20-án az esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy Bonyhádon egy személy többekre is bottal támad. 

Kiderült, hogy egy helyi család tagjai között alakult ki nézeteltérés, akik bottal, kővel ütötték egymást. Két személyt a mentők a Tolna Megyei Balassa János Kórház Sürgősségi Osztályára szállítottak, a Bonyhádi Rendőrkapitányságon pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. 

Ezt követően kis idővel a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját értesítették, miszerint a szekszárdi kórház Ybl Miklós utca felőli bejáratánál egy, a sürgősségi osztályon ellátott férfi a szolgálatot teljesítő biztonsági őrökre támadt.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 23 éves bonyhádi férfit a biztonsági őrök felszólítottak a kórház elhagyására, aki ennek szitkozódva eleget tett. A kórház sorompóján kilépve azonban trágár szavakkal illette a dolgozókat, majd a virágos kertből egy 105 centiméteres karót kitépett és azzal a biztonsági őrt többször megütötte, és a kórházi dolgozókkal dulakodni kezdett.

A közlemény szerint a garázda férfit elfogták, előállították, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ