Nyári tábort szerveznek a szekszárdi gamerek

Illusztráció: pixabay
2021. Július 23. 15:00
A Szekszárdi Gamer Egyesület nyári tábort szervez Szekszárdon, augusztus 9-e és 13-a között – tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth Imre, az egyesület elnöke.

Elmondta, hogy a Tarr Kft. és a Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. támogatásával megvalósuló eseményre várják a jelentkezőket, az egyesület közösségi oldalának megküldött üzenetben.

A tábor ára 30.000 forint személyenként, amely magába foglal napi háromszori étkezést, emellett a jelentkezők száma is korlátozott, ugyanis egyszerre legfeljebb 12 főt tudnak fogadni. A többnapos program helyszínéül a szekszárdi jégcsarnok szolgál majd.

Tóth Imre hozzátette, hogy a programok között szerepel az e-sport, amelyhez a legújabb Xbox, PlayStation és VR technológiákat használhatják az érdeklődők, emellett strandolást és teniszezést is szerveznek a résztvevőknek. 

– Mivel fontos nekünk is, hogy a gyerekek ne csak bent üljenek, hanem mozogjanak is, ezért az e-sport tevékenységen kívül lesz majd teniszezés is, ahol egy teniszoktató segíti őket.  Emellett délutáni elfoglaltságként a strandra is kilátogatunk – részletezte az egyesület elnöke.

A nyári táborral kapcsolatos bővebb információk elérhetőek az egyesület közösségi oldalán.

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ