Négy ember életét vesztette egy balesetben Szedresnél, teljes útlezárás van érvényben

Fotó: police.hu
2021. Július 24. 17:50
Az M6-os autópályán teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, Szedres térségében – közölte az elmúlt órában a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Frissítés 00:55

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom zavartalanul haladhat.

Frissítés 20:31

A rendőrség frissített közleménye szerint a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg, az intézkedés alól kivonta magát. A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott. A balesetben - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - négy ember életét vesztette, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

A baleset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál.

Korábban írtuk

Ismertetik, hogy a rendelkezésre álló információk szerint július 24-én 16 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvényben - eddig tisztázatlan körülmények között - szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben négy ember életét vesztette.

Az arra közlekedők, a balesettel érintett útszakaszt a 6-os és 63-as számú főutak irányába tudják elkerülni. A járművezetők fokozott figyelmét és türelmét kéri a rendőrség.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ