Lakossági fórumot szerveznek Fadd-Domboriban

Fotó: Fadd-dombori üdülőtelep közössége facebook csoport
2021. Augusztus 06. 14:00
Augusztus 15-én, vasárnap délelőtt 10 órától lakossági fórumot szervez a Dunaág 7139 Egyesület Fadd-Domboriban, a céltoronynál.

Vékony Viktor, a Dunaág 7139 Egyesület elnöke megkeresésünkre elmondta, hogy az előző évek gyakorlatához hasonlóan az idei évben is megszervezik az üdülőhelyi lakossági fórumot, ahol ezúttal a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos fejlesztések lesznek a középpontban. Az eseményen jelen lesz: Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli minisztere; Horváth István, térségünk országgyűlési képviselője; Gyöngyösi Csaba, a Paksi Ipari Park Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója; Fülöp János, Fadd nagyközség polgármestere, Fadd Önkormányzatának képviselő-testülete; Wushing Gábor, a területfenntartási feladatokat ellátó Fatodi Kft. ügyvezető igazgatója is.

Vékony Viktor úgy fogalmazott, hogy gyakorlatilag minden szereplő jelen lesz a fórumon, aki ma döntést hozhat a Domborival kapcsolatos ügyekben.

– Elsősorban a fórum arról fog szólni, hogy az atomerőmű bővítéséhez kapcsolódóan milyen fejlesztések várhatóak Domboriban, illetve milyen változtatásokat terveznek. A fórumon kérdezni is lehet majd a jelenlévő vezetőktől – mutatott rá az egyesület elnöke.

A 10 órakor kezdődő fórum a tervek szerint 12:00, 13:00 óráig tart majd.

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ