Dr. Balázs Gábor ezredes is kitüntető címet vehetett át a megyenapon

Dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes. Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2021. Szeptember 02. 10:15
Szeptember elsején I. Lipót király immár 322 éve adományozott pecséthasználati jogot Tolna megyének, amelyre minden évben a Megyenap elnevezésű ünnepség keretében emlékezünk.

Idén a Bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott helyet az eseménynek, ahol többek között Dr. Balázs Gábor ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató érdemelte ki a megyei közgyűlés elismerését.

Az ünnepi közgyűlésen a szakterületükön hosszú ideje kiemelkedően tevékenykedő szakembereket díjazták – olvasható a Tolna Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság csütörtöki közleményében. Mint írják, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából Dr. Balázs Gábor ezredest jutalmazták, aki a Tolna Megye Közbiztonságáért kitüntető címet vehette át.

Beszámolnak, hogy a díjat a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Fehérvári Tamás adományozta Dr. Balázs Gábornak a több évtizeden keresztül végzett magas színvonalú munkája, magas színvonalú felkészültsége, vezetői tapasztalata és Tolna megye biztonságát szolgáló, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjeként végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül.

(Fotó: Potápi Árpád János hivatalo facebook oldala)

A díjátadó ünnepi közgyűlésen részt vett Süli János, a Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter, Potápi Árpád, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára is, akik Fehérvári Tamással, a Tolna Megyei Közgyűlés elnökével és Orbán Attilával, a közgyűlés elnök-helyettesével közösen adták át a kitüntetéseket – összegezte közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ