Két nap alatt három személy sérült meg balesetben Tolna megye útjain

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu
2021. Szeptember 14. 09:00
Ketten könnyen és egy személy súlyosan sérült az elmúlt 48 órában Tolna megye útjain – számol be hétfői közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, könnyű sérüléses baleset történt szeptember 11-én az 56-os számú főút 27-es kilométerszelvénye közelében. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján egy motorkerékpár hajtott Dunaszekcső irányából Bátaszék irányába, amikor egy jobbra ívelő lejtőn, előzés közben áttért a baloldalra, és ott nekiütközött a szembe közlekedő autó bal oldalának. Ismertetik, a baleset során a motor vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

(Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu)

Közlik továbbá, hogy súlyos sérüléses baleset történt szeptember 12-én Kölesden. Egy autó közlekedett a településen, amikor a sofőr eddig tisztázatlan okból elvesztette az irányítást a jármű felett, letért a jobb oldali füves útpadkára, ahol nekiütközött egy jelzőtáblának, majd a gépkocsi bejáró betonhíd oldalfalának. A baleset során a jármű vezetője könnyű, míg utasa nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A hétvégén további négy anyagi káros baleset történt Tolna megye útjain – zárja az elmúlt két nap eseményeinek összefoglalóját a rendőrség.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ