Forgalmirend-változás lép életbe holnaptól Szekszárd több részén

Illusztráció: pixabay
2021. Szeptember 13. 15:30
A Szekszárdi Őszi Fesztivál rendezvénysorozat kapcsán lezárásra kerül Szekszárd több utcája és a Béla király tér teljes területe - tájékoztat hétfői közleményében a Babits Mihály Kulturális Központ.

Mint írják, a Béla király tér teljes területe a volt Bartina ABC-től a Szekszárdi Járási Hivatalig (Szekszárd, Bezerédj utca 10.) lezárásra kerül.

A lezárások szeptember 14., kedd reggel 6 órától - szeptember 20., 24 óráig érvényesek.

Ismertetik, hogy a Széchenyi, valamint a Béri Balogh Ádám utca felől gépjárművel érkezők kedd reggel hat órától hétfő éjfélig csak a Bezerédj tömbbelsőn keresztül tudják elhagyni a Bezerédj utcát. Ugyenezen időpontban (szeptember 14., reggel 6 órától - szeptember 20., 24 óráig) lezárásra kerül a Béla király téri templom mellett található buszforduló, a Szekszárdi Törvényszék, Városi Ügyészség és a Tolna Megyei BV Intézet előtti parkoló. Közlik, az épülettömb mögött lezárásra kerül a Vörösmarty utcai szakasz is, ahová csak a lakók, valamint az áruszállítók hajthatnak be gépkocsijukkal. Továbbá lezárásra kerül a Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala előtt található parkoló – Béla király tér is az említett időszakban.

Felhívják a figyelmet, hogy a lezárás idején a Béla király téren az áthajtásra a kétirányúsított körforgalmon keresztül lesz lehetőség.

Kérik a gépjárművel közlekedőket, hogy fokozottan figyeljék a kihelyezett forgalomirányító táblákat és vezessenek körültekintően!

(Babits Mihály Kulturális Központ)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ