Még mindig szabadtéri tűzesetek adnak munkát Tolna megye tűzoltóinak

Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2021. Szeptember 15. 08:50
Az elmúlt 72 órában nyolc tűzeset és tíz műszaki mentés adott munkát megyénk tűzoltóinak. Ebből hét alkalommal szabadtéren égett tarló, gaz és avar – ismerteti honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írják, szombaton egy gyorsbeavatkozó vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat a paksi hivatásos tűzoltók a Pörösi dűlőnél, ahol 300 négyzetméteren avar és gaz égett.

Közlik, hogy vasárnap teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméter alapterületű melléképület Fácánkerten. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos és Tolna város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik három gyorsbeavatkozó, kettő szerelt vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Tájékoztatnak, hogy hétfőn 3-4 hektáron tarló égett foltokban Szedresen, a 631-es számú út első kilométerszelvényénél. A tűzesethez a szekszárdi és paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy gyorsbeavatkozó vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Hozzáteszik, hogy továbbá hétfőn egy személygépkocsi borult fel az 56-os számú főúton, Bátaszéken, a Furkó telepnél. A műszaki mentéshez a bátaszéki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd a kerekeire állították.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ