Ketten megsérültek az M6-os autópályán, mikor egy betonelemnek csapódtak

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu
2021. Szeptember 16. 14:35
A Tolna megyei rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves tatabányai férfi ellen folytattak, aki májusban az M6-os autópályán az alagutak környékén egy betonelemnek csapódott – tájékoztat szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, még május 12-én érkezett bejelentés a rendőrséghez, miszerint egy személygépkocsi betonelemnek ütközött az M6-os autópályán, Bátaszék térségében. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az autó vezetője eddig ismeretlen okból az A jelű alagút előtt a pályatesteket elválasztó betonelemnek ütközött, az autópálya Budapeset felé vezető oldalán. A balesetben a jármű vezetője és utasa is megsérült.  

(Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu)

Ismertetik, hogy az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán folytattak nyomozást a 41 éves sofőrrel szemben, közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt, őt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Összegzik, hogy a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ