Érdemes lesz vasárnap is bringára pattanni Szekszárdon, ajándékkal jutalmazzák

Illusztráció: pixabay
2021. Szeptember 17. 11:00
A Szekszárdi Sportközpont a következő napokban, hetekben több eseményt is szervez az európai autómentes naphoz kapcsolódóan.

Szőke Gergő, a Szekszárdi Sportközpont ügyvezető igazgatója tájékoztatta szerkesztőségünket, miszerint az európai autómentes nap alkalmából szervezett első rendezvényükre szeptember 19-én, vasárnap kerül sor.

Az esemény reggel 8 órakor kezdődik és a Szekszárd Városi Sportcsarnokhoz várják az érdeklődőket. A résztvevők egy térképet kapnak majd, és eszerint kell végigtekerniük a megyeszékhelyen.

A vállalkozó szellemű bringások nem egyszerre indulnak, így a regisztrációra és az indulásra 8:00 órától 11:00 óráig bármikor sor kerülhet és az indulástól kezdve 120 perc áll rendelkezésre a megadott pontok felkeresésére. A térképen megjelölt helyszíneken egy fotót kell készíteni, és értékes ajándékkal jutalmazzák azt, aki az összes megadott pontot felkeresi, valamint szintidő alatt visszaérkezik a kiindulási pontra.

Szőke Gergő elmondta, miszerint minél több városlakót szeretnének ösztönözni ezzel a rendezvénnyel is arra, hogy a kerékpárt nemcsak sport és rekreációs célzattal használják, hanem közlekedési eszközként is a mindennapok során.

Az eseményen való részvétel díjmentes, ellenben regisztrációhoz kötött, emellett az első 100 regisztrált teljesítő ajándékcsomagban részesül.

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ