Két nap alatt két személy sérült meg balesetben Tolna megye útjain

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu
2021. Szeptember 27. 12:25
A hétvégén egy motoros és egy személygépkocsi vezetője szenvedett balesetet. Az autós nem használta a biztonsági övét – számol be hétfői közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, egy motoros közlekedett szeptember 25-én az 5603-as úton, Bonyhád irányából Bátaszék felé. A motor előtt haladt egy személygépkocsi, melynek vezetője lassított, mert előtte vadak voltak az út szélén. Tájékoztatnak, hogy a 33 éves motoros későn észlelte az előtte fékező autóst, és nekiütközött, majd a füves útpadkára esett. A balesetben a motor vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

(Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Ismertetik, hogy egy BMW vezetője közlekedett szeptember 26-án a késő esti órákban a 61-es főúton Tamási irányába. A sofőr ismeretlen körülmények között a jobb oldali útpadkára hajtott, elveszítette uralmát a járműve felett, és az autó az oldalára borult. Közlik, hogy a személygépkocsi vezetője nem használta a biztonsági övét. A balesetben az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

(Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Hozzáteszik, hogy az elmúlt 48 órában további nyolc anyagi kárral végződő baleset történt Tolna megye útjain.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a szabályok maradéktalan betartásával közlekedjenek, legyenek türelmesek, egymással toleránsok. Hangsúlyozzák, hogy a közlekedésben résztvevők használják a biztonsági övet, mert életet menthet.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ