Hamarosan újabb menetrendi változások lépnek életbe Tolna megyében

Illusztráció: Tóth Csaba / Rádió Antritt
2021. Október 01. 09:45
Többek között új járatot is indít a Volánbusz Szekszárd és Dunaföldvár között.

A Volánbusz Zrt. csütörtökön közölte honlapján, miszerint 2021. október 15-étől menetrendi változások lépnek életbe Tolna megyében.

Az érintett autóbuszjáratok az alábbiak szerint közlekednek majd:

5410 Szekszárd – Paks – Dunaföldvár

Új járat indul tanítási napokon 6:30-kor Paksról Dunaföldvárra.

Új járat indul tanítási napokon 7:00-kor Dunaföldvárról Paksra.

5440 Szekszárd – Harc – Kölesd – Gyönk

Az 7:15-kor Sióagárd, Községházától Szekszárdra közlekedő járat 12 perccel korábban, 7:03-kor indul.

A tanítási napokon a hetek utolsó tanítási napja kivételével 14:30-kor Szekszárdról Gyönkre közlekedő járat 10 perccel később, 14:40-kor indul.

A hetek utolsó tanítási napján 13:35-kor Gyönkről Szekszárdra közlekedő járat a továbbiakban érinti a Medina, Laktanya megállóhelyet.

A munkanapokon 14:40-kor Gyönkről Szekszárdra közlekedő járat a továbbiakban nem érinti a Medina, Laktanya megállóhelyet.

A munkanapokon 15:35-kor Gyönkről Szekszárdra közlekedő járat a továbbiakban érinti a Medina, Laktanya megállóhelyet.

5446 [Szekszárd –] Kölesd – Gyönk – Simontornya

A hetek utolsó tanítási napján 14:30-kor Szekszárdról Pincehely, Vasútállomásra közlekedő járat 10 perccel később, 14:40-kor indul.

5450 Paks – Bölcske – Dunaföldvár

A tanítási napokon 7:15-kor Madocsa, Autóbusz-váróteremtől Paksra közlekedő járat megszűnik. Az eljutás 7:05-kor és 7:20-kor induló járatokkal biztosított

 

(Volánbusz Zrt.)

A lakosság segítségét kérik a szekszárdi rendőrök. A képen látható Olár Dzsenifert keresi a rendőrség, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tartózkodási helyéről információkkal rendelkezik, hívja a kapitányságot. Frontálisan ütközött két autó Domborinál, teljes útlezárás van érvényben Az elsődleges információk szerint az egyik autó sofőrje az ütközést követően kirepült a gépjárműből, őt súlyos sérülésekkel szállították mentőhelikopterrel Pécsre A biztonságos online vásárlásra hívja fel a figyelmet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Az utóbbi időben újra megszaporodtak az internetes csalások Tolna megyében. A rendőrség hasznos tanácsokkal próbál segítséget nyújtani a lakosságnak az esetek visszaszorítása érdekében. A piacokon és a közterületeken árusítók figyeljenek a szabályok betartására A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2022. május 23. és 27. között a piacokat, közterületen értékesítőket ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az árukészletek eredetét. Átkerült a Külügyminisztériumhoz a Paks2 beruházás A Paksi Atomerőmű két új blokkjának építési feladata a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz kerül, a cél a paksi beruházás felgyorsítása. A kormány a következő négy évben is elkötelezetten fog dolgozni Magyarország energiabiztonságának garantálásáért – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miniszterjelölti meghallgatásán az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottsága előtt.
radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ