Szakmai elismerésben részesült Dr. Benczúr Béla

Dr. Benczúr Béla. Fotó: Magyar Hypertonia Társaság / hypertension.hu
2021. Október 04. 12:00
Török Eszter Emlékéremmel tüntette ki a Magyar Hypertonia Társaság Dr. Benczúr Bélát.

Szeptember közepén Siófokon rendezte meg a Magyar Hypertonia Társaság (MHT) XXVIII. Továbbképző Kongresszusát – számol be honlapján a Tolna Megyei Balassa János Kórház.

Mint írják, az eseményen közel ötszázan vettek részt, ahol – egyéb elismerések mellett – átadták a szervezet egyik legrangosabb elismerését, a Török Eszter Emlékérmet is. Ismertetik, hogy a kitüntetés 2021. évi díjazottja dr. Benczúr Béla, a Tolna Megyei Balassa János Kórház I Belgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa lett.

(A Magyar Hypertonia Társaság Dr. Benczúr Béla részére kimagasló szakmai tevékenységéért és emberi példamutatásáért Török Eszter Emlékérmet adományozott. Fotó: Tolna Megyei Balassa János Kórház)

Kiemelik, hogy a főorvos második éve tölti be a Magyar Hypertonia Társaság (MHT) éves kongresszusának elnöki tisztét, aktívan részt vesz a tudományos rendezvény szakmai programjának összeállításában és a kongresszus idején megtartott, tisztújító közgyűlésen immár harmadik alkalommal választották be kollégái a Társaság Vezetőségébe.

(Tolna Megyei Balassa János Kórház)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ