Kilenc csapat sportolt a megyei kórház gyermekosztályának megsegítéséért

Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2021. Október 04. 15:25
Október 2-án, kilenc csapat mérte össze focitudását Gerjenben, a „3000-es” jótékonysági tornán – számol be hétfői közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írják, 756.000 forintot sikerült összegyűjteni a szombati napon, amely a Tolna Megyei Balassa János Kórház gyerekekkel foglalkozó alapítványának került felajánlásra.

A település polgármestere, Romhányi Károly, Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója és Dr. Németh Csaba, a Tolna Megyei Balassa János Kórház főigazgatója nyitotta meg a tornát. Köszöntötték a vendégeket és hangsúlyozták, hogy a korábbi éveknek megfelelően idén is hasonlóan nemes cél érdekében kívánták folytatni jótékonysági sorozatot – olvasható a közleményben.

Tájékoztatnak, hogy kilenc csapat küzdött párhuzamosan a két pályán zajló meccseken. Végül első helyen a PIP Nonprofit Kft., a másodikon a Paksi Atomerőmű PADOSZ csapata végzett, míg a dobogó harmadik fokára a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állhatott fel.

(Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldala)

Kiemelik, hogy a mérkőzésen pályára lépők és a nézők három-háromezer forintos hozzájárulása mellett akadtak nagyvonalúbb felajánlók is. Az eredményhirdetés végeztével mindenki győztesnek érezhette magát, ugyanis az összegyűlt pénzösszeg a gyermekosztály műszerezettségének támogatását szolgálja majd, a fejlődésben hátráltatott gyermekek (mozgásfejlődés elmaradása, érzékszervi elmaradása) korai felismerésének és rehabilitációjának elősegítése, gyógykezelésük feltételeinek javítása céljából – összegezte a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A jótékonysági eseményről a rendőrség is beszámolt honlapján, a pakis nyomozókból álló csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ