Másodszor is körbefutotta a Balatont a paksi rendőrség munkatársa

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu
2021. Október 06. 12:30
Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányság munkavállalója másodszor futotta körbe egyedül a Balatont – számol be szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, tizenötödik alkalommal szervezték meg október 1-3 között az NN Ultrabalaton elnevezésű, a Balaton körbefutását célzó megmérettetést, mely egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye. A 216 kilométeres versenytávot csapatban és egyéniben is teljesíthették az elhivatott futók. Ismertetik, hogy 2021-ben az indulók száma meghaladta a 16000 főt, melyre a világ számos országából érkeztek nevezők.

Közlik, hogy a sok ezer versenyző közül 202 futó vállalkozott arra, hogy a 216 kilométeres távot egyedül tegye meg, amit végül 115-en teljesítettek sikeresen.

A sikeres teljesítők között volt a Paksi Rendőrkapitányságon fegyveres biztonsági őrként dolgozó Prantner Gábor is, aki szenzációs eredményt ért el azzal, hogy 115 befutóból a 35. helyen ért célba – emeli ki a rendőrség.

(Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu)

Tájékoztatnak, Prantner Gábor a 2019-ben elért 28 óra 14 perc 40 másodperces eredményét csaknem két és félórával javította meg, amikor 25 óra 45 perc 28 másodperc alatt futotta körbe a Balatont idén.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ