Rendőrkézre került két faddi fiatal, egyikük ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben

Illusztráció: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu
2021. Október 06. 15:30
A tolnai rendőrök néhány óra alatt két faddi férfit fogtak el és vittek börtönbe, akik ellen összesen kilenc elfogatóparancs volt érvényben – számol be szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, hogy a Tolna Rendőrőrs munkatársai körözési akciót szerveztek október 5-én. A néhány órás ellenőrzés alkalmával két férfit is elfogtak. Mint írják, egyikük ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben.

Tájékoztatnak, hogy a 22 éves faddi fiatalt többek között a Szekszárdi Járásbíróság körözte, mert a korábban részére meghatározott közérdekű munkát nem teljesítette. Kitérnek rá, hogy a férfinak további öt körözése volt amiatt, mert több százezer forintnyi szabálysértési bírságot nem fizetett meg, valamint körözték a tartózkodási helyének megállapítása miatt is. Hozzáteszik, őt elfogását követően a szekszárdi börtönbe szállították büntetéseinek letöltésére.

A rendőrök egy másik – szintén faddi – 24 éves férfit is elfogtak a délelőtt során. Ellene a meg nem fizetett bírságok miatt adtak ki elfogatóparancsot, ezért elszámoltatása után őt is a börtönbe szállították – összegezte a rendőrség közleményében.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ