Mutatjuk, mely településeken szünetel kis időre a TARR Kft. szolgáltatása

Illusztráció: pixabay
2021. Október 13. 10:15
A néhány óráig tartó leállásra hálózatfejlesztési munkálatok miatt van szükség.

Ebben a hónapban is tervezett üzemszünetek és leállások várhatóak, melynek pontos menetrendjét honlapján közölte a TARR Kft.

Tájékoztatnak, hogy hálózatfejlesztési munkálatok miatt minden szolgáltatásukban teljes kiesés várható október 20-án 00:00 és 04:00 között a következő településeken: Bogyiszló, Fadd, Felsőnána, Gerjen, Harc, Kéty, Kistormás, Kölesd, Medina, Murga, Sióagárd, Szedres, Szekszárd-Palánk, Tolna, Varsád, Zomba és Zomba-Szentgálszőlőhegy.

Szintén hálózatfejlesztési munkálatok miatt várható minden szolgáltatásukban teljes kiesés október 27-én 00:00 és 04:00 között az alábbi településeken: Alsónána, Alsónyék, Báta, Bátaszék, Decs, Decs-Szőlőhegy, Grábóc, Őcsény, Pörböly, Sárpilis, Szálka, Várdomb és Várdomb-Újberekpuszta. Ugyancsak ebben az időpontban Szekszárd egy utcáiban is szünetel a szolgáltatásuk, így a Harmat, Muskátli, Szérű, Szőlőhegy, Venyige, Völgy, Zengő utcákban és Tóthvölgyben.

Hozzáteszik, hogy hiba észlelésekor jelentsék azt be valamely elérhetőségükön, hogy mielőbb kivizsgálhassák és megkezdhessék a hiba elhárítását.

 

(TARR Kft.)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ