Nem akart elázni az esőben, elkötött egy autót Dombóváron

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
2021. Október 13. 12:30
Miután az autó szükségtelenné vált, egy elhagyatott helyen hagyta és leszerelte a rendszámát is.

Egy helyi férfi tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon, ugyanis valaki október 9-én éjszaka elvitte az autóját, melyben benne hagyta az indítókulcsot – közölte szerdán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.   

A rendőrök néhány óra alatt megtalálták az ellopott autót, és az elkövetőt is gyorsan azonosították. Az ügy kapcsán egy 32 éves mászlonyi lakost előállították, aki elismerte, hogy ő vitte el a kocsit.

Elmondta, hogy szombaton este barátnőjével besétáltak Dombóvárra, de eleredt az eső és nem akartak elázni, ezért kitalálta, hogy szerez egy autót. Miután megtalálta a nyitott járművet, melyben a kulcs is benne volt, gyorsan beültek és elhajtottak. A lakásuktól nem messze leállította az autót és leszerelte a rendszámát is.

Az elkövetőnek jármű önkényes elvétele bűntett miatt kell felelnie. 

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ