Rendőrautóval ütközött egy személyautó a 6-os főúton, félpályán halad a forgalom Dunaföldvárnál

Illusztráció: Csíki Szende / Rádió Antritt
2021. Október 23. 18:26
A balesetben személyi sérülés nem történt.

Frissítés 19:40

A helyszínelést befejezték, a forgalom ismét zavartalan az érintett útszakaszon.

Korábban írtuk

Anyagi káros baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben a 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében – adta hírül az elmúlt órában a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatnak, hogy az eddig rendelkezésre álló információk alapján október 23-án 15 óra körül a 6-os számú főút 84-es kilométerszelvényénél, Dunaföldvár közelében két gépjármű összeütközött. A balesetben egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrségi szolgálati gépjármű, valamint egy személyautó érintett.

Kitérnek rá, hogy a balesetben senki nem sérült meg, anyagi kár keletkezett. A baleset szemléje és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán félpályás útlezárás van érvényben. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ