Idén is átadták a „Tamási város biztonságáért” elismerő címet

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu
2021. Október 27. 07:45
Krémer Bernadett törzszászlós, a Tamási Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Csoportjának referense érdemelte ki a kitüntetést 2021-ben – számol be keddi közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, hogy Tamási Város Biztonságáért kitüntető címet adományozza a település önkormányzata minden évben annak, aki feladatait kiemelkedő szinten végzi a város közbiztonságának javítása érdekében.

Az idei évben az elismerést Krémer Bernadett törzszászlós a Tamási Rendőrkapitányság referense érdemelte ki. Tájékoztatnak, hogy Krémer Bernadett rendőrségi szolgálatát 1997. július 1-jén kezdte a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán járőrként. 2000. október 1-től ügyeletesként dolgozott.  2012. június 16-tól a szabálysértési törvény módosításával a Tamási Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán belül megalakult Szabálysértési Előkészítő Csoport segédelőadójának, majd 2013-tól referens csoportvezetőjének nevezték ki. Azóta is ebben a beosztásban teljesít szolgálatot.

A szabálysértési ügyek vizsgálata során munkáját folyamatosan kiváló színvonalon, szakszerűen, jogszerűen és hatékonyan végezte, ezért több esetben vezetői dicséretben és jutalomban részesült – részletezi a rendőrség. Kapcsolattartási és kommunikációs képessége átlagon felüli, írásbeli és szóbeli kifejezőkészsége kiemelkedő. A társszervekkel és társosztályokkal a kapcsolata kiváló.

Mint írják, Krémer Bernadett törzszászlós munkájával hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén a közbiztonsági helyzet javításához, fenntartásához, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez.

Az elismerést, nemzeti ünnepünkön október 23-án Porga Ferenc, Tamási város polgármestere adta át Krémer Bernadettnek.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ