Idén is átadták a „Tamási város biztonságáért” elismerő címet

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu
2021. Október 27. 07:45
Krémer Bernadett törzszászlós, a Tamási Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Csoportjának referense érdemelte ki a kitüntetést 2021-ben – számol be keddi közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, hogy Tamási Város Biztonságáért kitüntető címet adományozza a település önkormányzata minden évben annak, aki feladatait kiemelkedő szinten végzi a város közbiztonságának javítása érdekében.

Az idei évben az elismerést Krémer Bernadett törzszászlós a Tamási Rendőrkapitányság referense érdemelte ki. Tájékoztatnak, hogy Krémer Bernadett rendőrségi szolgálatát 1997. július 1-jén kezdte a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán járőrként. 2000. október 1-től ügyeletesként dolgozott.  2012. június 16-tól a szabálysértési törvény módosításával a Tamási Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán belül megalakult Szabálysértési Előkészítő Csoport segédelőadójának, majd 2013-tól referens csoportvezetőjének nevezték ki. Azóta is ebben a beosztásban teljesít szolgálatot.

A szabálysértési ügyek vizsgálata során munkáját folyamatosan kiváló színvonalon, szakszerűen, jogszerűen és hatékonyan végezte, ezért több esetben vezetői dicséretben és jutalomban részesült – részletezi a rendőrség. Kapcsolattartási és kommunikációs képessége átlagon felüli, írásbeli és szóbeli kifejezőkészsége kiemelkedő. A társszervekkel és társosztályokkal a kapcsolata kiváló.

Mint írják, Krémer Bernadett törzszászlós munkájával hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén a közbiztonsági helyzet javításához, fenntartásához, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez.

Az elismerést, nemzeti ünnepünkön október 23-án Porga Ferenc, Tamási város polgármestere adta át Krémer Bernadettnek.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ