Felrobbant gázpalack miatt teljes terjedelmében lángolt egy lakóház Udvariban

ILLUSZTRÁCIÓ: TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG
2021. Október 27. 12:15
Két tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói az elmúlt két napban – tájékoztat szerdai közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ismertetik, hogy hétfő éjszaka egy minden közműtől mentes, 100 négyzetméteres lakóházban keletkezett tűz Udvariban, a Szövetkezet utcában.  Mint írják, az épületben egy PB gázpalack felrobbant. A ház lakója a szomszédok segítségével hagyta el a teljes terjedelmében égő épületet. A tűzesethez a paksi és szekszárdi hivatásos, továbbá a gyönki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három szerelt vízsugár segítségével oltották el a lángokat. A Tolna megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét hajtott végre.

Továbbá beszámolnak, hogy kedd éjszaka egy mezőgazdasági vállalkozás terményszárítója izzott Nagymányokon. A tűzesethez a bonyhádi, szekszárdi hivatásos és az érintett település önkéntes tűzoltóit riasztották, akik a közműveket elzárták a terményszárítót pedig egy vízsugárral visszahűtötték.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ