Az oltási akcióhét keretében Szekszárdon is lehetőség lesz felvenni az oltást

Illusztráció: Csíki Szende / Rádió Antritt
2021. November 11. 15:09
Mint ismeretes, november 22 és 28 között országos oltási akcióhetet szerveznek. A kezdeményezéshez a Tolna Megyei Balassa János Kórház oltópontja is csatlakozott, így Szekszárdon is lehetőség lesz az első, az elmaradt második, illetve a harmadik oltás felvételére.

A megyei intézmény szerdán közölte honlapján miszerint az oltási akcióhét időszakára kivételesen nem szükséges előzetesen időpontot foglalni, ám a várakozás elkerülése érdekében kérik, hogy az első oltásukra érkezők, regisztráljanak a https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra oldalon, majd foglaljanak időpontot az EESZT felületén. Kitérnek rá, hogy a központi regisztráció feldolgozása néhány napot igénybe vesz, így addig az EESZT időpontfoglaló nem használható. Mindemellett az elmaradt második és a harmadik oltásra érkezők is lehetőség szerint foglaljanak oltási időpontot az EESZT felületén.

A már regisztráltak e-mailben is kérhetnek oltási időpontot, az oltopont@tmkorhaz.hu címen. Az előzetes regisztráció nélkül érkezőket a helyszínen regisztrálják és az ő oltásuk érkezési sorrendben, a foglalással érkezők időpontjait figyelembe véve történik.

Az oltási akcióhét alatt, november 22-étől 26-áig 7:00-től 13:30-ig a megyei kórház Lila épületében, míg 14:00-től 19:00-ig a Rendelőintézetben várnak mindenkit, emellett november 27-én és 28-án 7:00-től 19:00-ig ugyancsak a Rendelőintézetben lesz lehetőség az oltás felvételére. Az oltási hét ideje alatt Pfizer (12-18 évesek számára is), Moderna (12-18 évesek számára is), Janssen, Sinopharm, valamint AstraZeneca oltóanyagok érhetőek el.

Az oltási akcióhét részleteiről, a beléptetésről, a gyerekek oltásáról bővebb tájékoztatás elérhető a Tolna Megyei Balassa János Kórház honlapján.

 

(Tolna Megyei Balassa János Kórház)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ