Tolna megye: négy anyagi kárral járó baleset az elmúlt nap mérlege

Fotó: police.hu
2021. November 24. 10:30
Tolna megyében november 23-án négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – ismertette szerdán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Összegzik, hogy munkatársaink 13 főt fogtak el, közülük hármat bűncselekmény elkövetése miatt értek tetten, kettőt köröztek, hét fő pedig illegálisan tartózkodott Magyarország területén. Mindemellett az elmúlt 24 órában a rendőrök hét szabálysértési- és egy büntető feljelentést tettek. Kitérnek rá, hogy a szonda pedig négy sofőrnél mutatott pozitív eredményt, velük szemben eljárást indítottak a rendőrök.

Tájékoztatnak, hogy egy 27 éves paksi férfi közlekedett a városban kedden délután, amikor az Alkotók útja felől az Újtemplom út irányába akart jobbra kanyarodni, de autója felett elvesztette uralmát, és az útpadkának ütközött. Mint írják, a jármű vezetőjét megszondáztatták, mely nagyon magas értéket mutatott. Közlik, hogy a férfit további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság gyanúját.

A paksi rendőrök a sofőrrel szemben büntetőeljárást indítanak ittas járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ