A szekszárdi rendőrök vizsgálják a pörbölyi baleset körülményeit, amelyben egy férfi életét vesztette

Fotó: police.hu
2021. November 25. 08:12
Mutatjuk, milyen információk állnak rendelkezésre a tegnapi balesetről.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tolna megyében november 24-én egy halálos kimenetelű és négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – összegzi csütörtöki közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

(Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Mint írják, november 24-én egy járműszerelvény vezetője közlekedett az 55-ös főúton Pörböly belterületén, a kora esti órákban. Részletezik, hogy a sofőr néhány percre megállt, majd újra el akart indulni, amikor ismeretlen körülmények között a tehergépkocsi bal első kerekével elsodort egy gyalogost, aki a bal első abroncs alá esett.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

A balesetben az 59 éves pörbölyi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányságon vizsgálják.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

A lakosság segítségét kérik a szekszárdi rendőrök. A képen látható Olár Dzsenifert keresi a rendőrség, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tartózkodási helyéről információkkal rendelkezik, hívja a kapitányságot. Frontálisan ütközött két autó Domborinál, teljes útlezárás van érvényben Az elsődleges információk szerint az egyik autó sofőrje az ütközést követően kirepült a gépjárműből, őt súlyos sérülésekkel szállították mentőhelikopterrel Pécsre A biztonságos online vásárlásra hívja fel a figyelmet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Az utóbbi időben újra megszaporodtak az internetes csalások Tolna megyében. A rendőrség hasznos tanácsokkal próbál segítséget nyújtani a lakosságnak az esetek visszaszorítása érdekében. A piacokon és a közterületeken árusítók figyeljenek a szabályok betartására A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2022. május 23. és 27. között a piacokat, közterületen értékesítőket ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az árukészletek eredetét. Átkerült a Külügyminisztériumhoz a Paks2 beruházás A Paksi Atomerőmű két új blokkjának építési feladata a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz kerül, a cél a paksi beruházás felgyorsítása. A kormány a következő négy évben is elkötelezetten fog dolgozni Magyarország energiabiztonságának garantálásáért – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miniszterjelölti meghallgatásán az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottsága előtt.
radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ