Hétfőtől osztják az idősek karácsonyi ajándékcsomagját Szekszárdon

Fotó: Csíki Szende / Rádió Antritt
2021. December 02. 08:25
Szekszárd MJV Önkormányzata az idei évben is karácsonyi ajándékcsomaggal kedveskedik a 62 éven felüli szekszárdi polgároknak.

Idén is regisztrálniuk kellett az érintetteknek, összesen 4500 fő tette ezt meg – tájékoztatta szerdán a sajtó képviselőit Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere. Hozzátette, hogy a csomagok kiosztására az egykori Hungária Biztosító épületében (a Garay tér sarkánál) kerül sor, a Széchenyi utca 29-31 szám alatt.

Az alpolgármester emlékeztetett, hogy az előző évben a súlyos járványhelyzet miatt kiszállították ezeket a csomagokat, idén azonban személyesen lehet átvenni, vagy meghatalmazott által. A csomagok kiosztását december 6-a és december 14-e között szervezik meg, a regisztrált 62 éven felülieket pedig nevük szerinti ábécésorrendben várják a már említett helyszínen, emellett december 15-e és 16-a pótnapként szerepel.

A csomagok átvételének pontos menetrendje elérhető Szekszárd város honlapján, ide kattintva.

Gyurkovics János hangsúlyozta, hogy a tartós élelmiszert és némi édességet tartalmazó csomagok átvételéhez személyi igazolványra és lakcímkártyára is szükség van, emellett meghatalmazással is átvehető az, amennyiben az érintett személy mozgásában korlátozott, vagy egyéb indok miatt nem tud személyesen megjelenni. Kérik továbbá, hogy az átvételi ponton mindenki viseljen maszkot. 

A csomagok átvételének név szerinti beosztása:

(Szekszárd MJV Önkormányzata)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ